Schaatsvereniging van Rio De Janeiro heeft nieuwe raad van bestuur

De schaatsvereniging van de staat Rio de Janeiro heeft een nieuwe raad van bestuur in deze Olympische cyclus. Jaqueline Pastusiak en Paulo Perez nemen als voorzitter en vice-president van de organisatie de uitdaging aan om niet alleen de grootste gemeenschap van schaatsers in Braziliƫ te behouden, maar ook te vergroten.

De bijeenkomst werd gehouden op de middag van zaterdag 1 december in het On Ice Station of the Americas Shopping, in de hoofdstad Rio de Janeiro. Naast de presentatie van de nieuwe raad van bestuur, diende het evenement ook voor de schaatsgemeenschap van de staat om de doelstellingen en projecten voor de komende jaren te kennen.

Beide hebben een uitgebreid curriculum gewijd aan het schaatsen in het land. Lucy’s dochter, een lid van Holiday on Ice en Simone’s zus, Jaqueline sluit zich naast de familie aan bij de Pastusiak School. Paulo, aan de andere kant, was een van de leraren van de uitgestorven foto Dance in the Ice, van Domingao Faustao en is ook trainer in Rio de Janeiro.

De schaatsvereniging van de staat Rio de Janeiro is een van de zes entiteiten die aangesloten zijn bij de CBDG en heeft stemrecht in de vergaderingen van de entiteit. Daarnaast is het de enige die zich uitsluitend wijdt aan de praktijk van deze modaliteit, een van de belangrijkste van het Olympische programma en van groter belang voor het land.

Het was de prestatie van de Fluminense schaatsers die hielpen bij de hervatting van de sport binnen de CBDG vanaf 2013, nadat de entiteit een administratieve crisis heeft doorgemaakt. De staatscoaches organiseerden de Rio Open dat jaar en dienden als embryo voor de ontwikkeling van het Braziliaanse kampioenschap vanaf 2015.

Het winterseizoen komt eraan en de schaatsbanen wachten op u, uw vrienden en familie houden ervan om u elk jaar uit te nodigen, maar u hebt de stap nog niet gezet.

1.Opwarmen voor het betreden van het circuit


Schaatsen is een sport en je spieren zullen een extra inspanning leveren als je de baan opgaat. Daarom is het belangrijk dat je goed opwarmt om blessures of schokken te voorkomen. Ook wanneer u klaar bent met schaatsen, moet u uw spieren strekken om overbelasting te voorkomen

2. Haal enkele schaatsen van uw maat


Ze moeten dezelfde maat hebben als uw schoenen, noch klein noch groot, omdat ze u veel pijn kunnen doen. En zet de broek nooit in de schaats, tenzij ze smal zijn, want dit kan ervoor zorgen dat je bewegingen vast komen te zitten. Bovendien moeten ze goed vastgebonden zijn, zonder dat je enkel los zit, maar niet strak genoeg om je bloedsomloop af te snijden. Laat de veters niet te lang zitten om te voorkomen dat je erop stapt.

3. Draag winterkleding en geschikt voor deze sport


U moet handschoenen dragen om u te beschermen tegen de kou, maar ook warme maar comfortabele kleding die u de vrijheid van beweging geeft, zoals maillot of nylon of lycra panty. Als u ringen, armbanden of andere scherpe accessoires gebruikt, moet u deze uit veiligheidsoverwegingen verwijderen voordat u de baan opgaat.

4. Bereid uw lichaam voor met kraakpanden


Schaatsen vereist kracht in de benen, die je constant buigt. Het beste is om je van te voren fysiek voor te bereiden op de dagelijkse kraakpanden.

5. Oefen uw valpartijen


Een van de grootste angsten van beginners is om op het circuit te vallen. Om te voorkomen dat je thuis oefent en dan een paar minuten op de baan voordat je besluit om te gaan schaatsen. De juiste manier om te vallen is door je knieƫn te buigen, zoals wanneer je hurkt. Probeer de val eerst met je armen te stoppen om te voorkomen dat je lichaam het ijs raakt.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *